Menu

Restaurant Marinaen

Aften

Forretter
  • Jordskokkecreme 110

    med torsketerrin, rejer og purløg

  • Pocheret hellefisk 110

    med citron beurre blanc og marinerede rodfrugter

  • Røget dyrekølle 95

    med lun æggestand, porre og persille

Hovedretter
Desserter
  • Økologisk dansk brie ”Myr” 95

    med syltede valnødder, ristet surdejsbrød og appelsinsirup

  • Lun tarte tatin 95

    med vaniljeis og knas

  • Sprød kokoskage 95

    med blåbær og vaniljeis

børn
  • Stegt rødspættefilet 85

    pommes frites - remoulade

  • Røde pølser 85

    pommes frites - remoulade

  • Frikadeller 85

    pommes frites - remoulade

  • Kyllingenuggets 85

    pommes frites - remoulade

  • Børneis med bær 65
Søndagsbrunch
Koldt

Rørt tunsalat, purløg og cherrytomater

Oksespegepølse og løg

Grød med chiafrø og forskelligt toppings

Melon

To slags danske oste med garniture

Riberhus med rød peber

Tomat, mozzarella, pesto og balsamico

varmt

Røræg med purløg

Æggetimbale med tomat.

Lun leverpostej med champignons og bacon

Små frikadeller

Bacon og brunchpølser

Pommes rösti

sødt

Pandekager og ahornsirup

Mini croissant

Rundstykker, surdejsbrød, rugbrød, marmelade, nutella, smør

Kaffe og appelsinjuice

205

Søndagsbrunch serveres fra klokken 10-13

Opstart senest klokken 11